Abdul

Karaktertræk

Religiøs, ekstremist

Rolle

Terrorist

Debut

Tegneserie 27: Flight... Something

Optrædener

Tegneserie 27 - 40 - 41 - 181 - 250

Spinoff 10

Abdul er en muslimsk ekstremist, hvilket sådan set vil sige, at han er terrorist. Han lever for at udbrede sine religiøse ideologier via ødelæggelse, og det involverer som regel flykapringer. Han er ven med Kasper, og de to har åbenbart begået ulovligheder i fortiden. Abdul er en parodi på den typiske opfattelse af terrorister i kølvandet på 11. september.

Sæson 2: Man møder første gang Abdul ombord på flyet til Barcelona, som han vælger at kapre med det formål at flyve det ind i Sfinxens hoved. Da han finder ud af, at Kasper er ombord opgiver han sine planer. Alle tager hændelsen med et smil og i god ro og orden, og selvom Abdul dræbte piloterne, så bliver han tilsyneladende ikke anholdt, for senere er han med til Cilles bryllup og er også blandt gæsterne hos Tina, da Bobby dræbes.

Sæson 3: Selvom Abdul mistænkes for drabet på Bobby viser han sig at være uskyldig. Senere ser man på TV, at et fly flyver ind i Sfinxens hoved, men det er uvist, om Abdul stod bag.

Sæson 8: Abdul optræder i et spinoff-nummer, hvor han igen forsøger at kapre et fly, som han må afblæse, fordi Kasper atter er ombord.

Sæson 11: I sæson 11 viser det sig, at Abdul stadig lever, idet Morten og Carsten støder ind i ham på gaden.

Sæson 14: Abdul ses til en samtale hos Doktor Jokum på hospitalet.