Anna Pihl

Karaktertræk

Arrig, truende, arbejdsom

Rolle

Politibetjent

Debut

The Prequel

Optrædener

Tegneserie 13 - 20 - 41 - 45 - 80 - 85 - 89 - 118 - 120 - 121 - 134 - 160 - 180

Spinoff 3 

The Prequel, Sequel 1 - Sequel 2

Anna Pihl er seriens politibetjent, og selvom der er en station, som hun jævnligt kalder til, så er hun den eneste på patrulje. Det er derfor hende, der møder op ved og opklarer diverse forbrydelser. Anna Pihl er baseret den fiktive TV-karakter med samme navn - bare i en overdrevet udgave med de samme træk, nemlig at hun ånder og lever for at opretholde loven. Anna Pihl har stort set altid sin pistol fremme, som hun peger direkte imod alle, hvilket er en parodi på det danske politis forsigtighed med at trække våben.

Sæson 1: Anna Pihl har en kort optræden i The Prequel, hvor hun anholder Morten, efter han har brokket sig i toget. Hun giver ham senere eskorte til Vestsjælland. Anna Pihl formår at opklare mordet på Mia og opsøger familien for at finde den skyldige, men bliver fra stationens side bedt om at droppe sagen. Hun vender dog tilbage og anholder Morten, da han har planer om at myrde mor, og hun arbejder tilmed også i fængslet. Til sidst er Anna Pihl med til Tinas bryllup.

Sæson 3: Anna Pihl stormer festen under Cilles bryllup og fortæller at Bobby er blevet dræbt. Blandt de forsamlede gæster identificerer hun morderen som værende Søster Babs og skyder hende. Senere ser man på TV, at Anna Pihl anholder Hr. Iversen, fordi han har haft 300 drenge i sin kælder - heriblandt Christoffer, som vender hjem til familien.

Sæson 4: Anna Pihl standser Morten, da han forsøger at køre i Tinas lada, og bagefter hjælper hun ham med at få opklaret, at det var Store Svend fra Nørrebro, som kørte Hr. Svendsen ned og gjorde ham lam. Hun sørge for at anholde ham i kirken, så han ikke kan nå at gifte sig med Tina.

Sæson 5: Anna Pihl løslader først Hr. Iversen fra fængslet, men sender ham tilbage dertil lige så hurtigt, da hun bevidner, hvordan han forgriber sig på Christoffer. Senere står Anna Pihl for anholdelsen af Big Ben, men da han flygter ser hun nødsaget til at skyde ham. Anna Pihl er blandt andet også vagt til Tinas begravelse.

Sæson 6: Man ser Anna Pihl anholde Kaspers dobbeltgænger på TV, ligesom hun senere er på Bornholm, hvor hun truer med at anholde Morten, efter han har skudt den blonde mand, indtil hun finder ud af, at Michelle skal føde, og hjælper hende og Morten til sygehuset.

Sæson 7: Anna Pihl optræder et par gange i sæson 7 - blandt andet som brandmand, men også som forhører under retssagen efter mordet på Michelle.

Sæson 8: Anna Pihl optræder i et spinoff-nummer, hvor hun kommer for at afhøre Freja efter mordet på Mia, og det viser sig at være Freja, der leder hende på sporet af Tina og hendes sønner.

Sæson 9: Anna Pihl har kun en enkelt optræden i sæson 9, hvor hun viser sig at være strisseren på Samsø.

Sæson 10: Cita bliver politielev hos Anna Pihl, men de to bliver kaldt ud til gidselsituationen i Føtex, hvor Kasper skyder Cita, hvorefter Anna Pihl skyder Kasper, inden hun selv stikkes ihjel af Jøde Jan og dør. Serien bliver dermed uden en politibetjent.