Asis

Karaktertræk

Imødekommende, frigjort, åbensindet

Rolle

Tinas nabo

Debut

Tegneserie 114: Asis og Asir

Optrædener

Tegneserie 114 - 123 - 128 - 135 - 139 - 140

Asis er gift med Asir og kommer oprindeligt fra Irak, men flytter ind hos Tina, hvor man første gang hører om dem i sæson 5, før de får deres debut i sæson 6. Asis og Asir var muslimer, før de kom til Danmark og tilpassede sig kulturen, så de blev velintegrerede indvandrere, hvilket ikke stemmer overens med Tinas syn på udlændinge. Asis og Asir er ikke baseret på virkelige personer, men derimod en parodi på den velintegrede indvandrer, der viser hvad der sker med folk, hvis de tager den danske kultur lidt for bogstaveligt. Både Asis og Asir taler med accent og smiler hele tiden.

Sæson 6: Asis og Asir kommer begge på besøg hos Tina for at præsentere sig selv, og selvom Tina forsøger at støde dem, så er de upåvirket af alt, fordi de ifølge dem selv har lagt deres mulimske kultur bag sig.

Sæson 7: Da familiens hus brænder ned stiller Asis og Asir deres til rådighed, og efter at have adopteret Tove, beslutter de sig for at vende tilbage til Irak, så hun kan blive genopdraget. De vælger i den anledning at give deres hus til Tina.