Søster Babs

Karaktertræk

Religiøs, smilende, tjenende

Rolle

Nonne

Debut

Sequel 1

Optrædener

Tegneserie 20 - 21 - 27 - 29 - 31 - 40 - 41 - 127

Spinoff 16

Sequel 1 - Sequel 2

Søster Babs er en nonne, der render rundt og foretager sig mystiske ting. Hendes eksistens er lidt af en gåde, men man ved dog, at hun arbedede for en religiøs instans, før hun døde og endte i helvedet sammen med Paven. Dette er en parodi på, at kristne overhoveder ofte udviser mere ondskab end almindelige mennesker grundet deres fordomme rettet mod minoriteter og egoistiske og lukrative tilværelse.

Sæson 1: Søster Babs møder op, da Tina er besat af en dæmon og tilbyder at fordrive den, lige indtil hun dog finder ud af, at familien ikke er synderlig kristen, hvilket fører til, at hun vælger at lade dem sejle deres egen sø. Søster Babs er senere med til Tinas bryllup

Sæson 2: Søster Babs har mange små optrædender i sæson 2, hvor man ser hende to gange i biografen samt ombord på flyet til og fra Barcelona. Hun er også med til Cilles bryllup og blandt gæsterne, da Bobby bliver dræbt.

Sæson 3: Anna Pihl udpeger Søster Babs som Bobbys morder, og selvom hun ikke kan forstå det, så erkender hun at stå bag. Hun bliver herefter skudt af Anna Pihl og får en trefork kastet i panden af Tina, hvorved hun dør.

Sæson 5: Det viser sig, at Søster Babs er endt i helvedet, hvor hun varetager den daglige kontrol sammen med Paven.

Sæson 7: Man ser Søster Babs i biografen, hvor det viser sig, at hun har en toastaftale med Bobby.

Sæson 8: Søster Babs optræder i et spinoff-nummer, hvor Gustav overtaget helvedet fra Folmer.