Bamse

Karaktertræk

Sur, irritabel

Rolle

Tinas nabo / Præst

Debut

Tegneserie 24: The Deal

Optrædener

Tegneserie 24 - 101 - 135 - 154 - 168 - 171 - 180 - 237 - 248

Spinoff 4

Eventyret

Sequel 2

Bamse er baseret på figuren kendt fra Børne TV og flytter ind på samme vej som Tina efter at være gået på pension. Det viser sig, at Bamse har spillet skuespil på TV, og at han i virkeligheden er en knotten type, der kan tale normalt. Da byens præst begår selvmord, overtage Bamse embedet, og man ser ham primært som præst, men også i privatlivet med Kylling. Det er velkendt, at Bamse er en mand, der går i kostume, men det vides ikke, hvorfor der ikke er nogen, der kommenterer det eller i det hele taget tager sig af det.

Sæson 2: Bamse præsenteres, da Morten kommer forbi for at låne en pakke toast, men Bamse har ikke noget, fordi han ikke har nogen mund.

Sæson 5: Bamse overtager præsteembedet efter den oprindelige præst begik selvmord, og hans første opgave bliver Tinas begravelse.

Sæson 6: Bamse står for begravelsen af Junker Julie og Sniffer Søren.

Sæson 7: Morten prøver at få Bamse til at adoptere Gorm, men Bamse afslår, da han finder ud af, at Gorm kun er et spædbarn.

Sæson 8: Bamse optræder i et spinoff-nummer, hvor vi ser ham gå på pension.

Sæson 9: Bamse står for Tinas vielse, da hun i tredje førsog bliver gift med Store Svend fra Nørrebro. Det afløres også, at han er en mand iført et kostume.

Sæson 10: I sæson 10 finder Bamse sammen med Kylling og de to vælger at gifte sig.

Sæson 13: Bamse optræder sammen med Kylling på Valentins dag.

Sæson 14: Bamse har en enkelt optræden, hvor man ser ham se TV i sit hjem.