Big Ben

Karaktertræk

Høj, mystisk, ordknap

Rolle

Cilles eksmand

Debut

Tegneserie 37: Big Ben

Optrædener

Tegneserie 37 - 40 - 41 - 88 - 89

Spinoff 7

Big Ben er en ekstremt høj mand fra New York, der kun kan sige "for real". Han møder Cille via Facebook, og de to beslutter sig for at gifte sig og flytte væk sammen. Man ser aldrig Big Bens ansigt, så det er uvist, hvordan han ser ud, men der er hentydninger til, at han er virkelig lækker. Hans anonymitet og selve karakteren er en parodi på blind dating og internetdating, idet man aldrig rigtig kan vide, hvem det er man kommer til at møde. 

Sæson 2: Big Ben bliver præsenteret, da Carsten fortæller Morten, at Cille skal giftes. Han har allerede mødt Cille på Facebook, og de to har planlagt deres bryllup, som finder sted kort tid efter. Efter brylluppet bliver Bobby dog dræbt under festen hos Tina.

Sæson 3: Efter at have giftet sig med Cille rejser hun og Big Ben ud i den store verden.

Sæson 4: Det viser sig, at Big Ben stod bag mordet på Bobby, og at han desuden er mistænkt for flere konemord. Da Morten og Carsten finder frem til hans bopæl, er både han og Cille dog forsvundet.

Sæson 5: Gennem Sporløs lykkes det for Morten at finde Big Ben, men før han kan høre, hvad der er sket med Cille, bliver Big Ben skudt af Anna Pihl. Kort efter afsløres det, at Cille af ukendte årsager er endt ud i prositution og slet ikke var sammen med Big Ben mere.

Sæson 8: Big Ben optræder i et spinoff-nummer, hvor man ser ham møde Cille.