Birgit Falk

Karaktertræk

Ambitiøs, temperamentsfuld, selvglad

Rolle

Journalist

Debut

Tegneserie 45: Smil! Du er på!

Optrædener

Tegneserie 45 - 55 - 60 - 63 - 67 - 74 - 75 - 80 - 86 - 88 - 93 - 97 - 110 - 113 - 114 - 118 - 131 - 132 - 133 - 134 - 156 - 172 - 232 - 237 - 241 - 242 - 255 - 257 - 259

Spinoff 17

Special 5 - 12

Eventyret

Sequel 2 - Sequel 3 - The finale

Birgit Falk er seriens gennemgående journalist. Hun starter ud med at være en rapporter, men bliver med tiden nyhedsoplæser, hvilket hun længe har stilet efter, da hun mest har valgt at blive journalist, så hun kan vise sig frem og se på sig selv. Birgit Falk er meget karriereminded selvom hun er enlig mor til datteren Cilie, der ligner Cille. Hun har jævnligt opgør med andre af seriens karakterer - heriblant Carsten, hvis succes som skuespiller hun misunder. Birgit Falk er en af de eneste karakterer, man ser forfra.

Sæson 3: Birgit Falk bliver præsenteret, da hun står for at rapportere fra Hr. Iversens anholdelse, hvor hun interviewer Christoffer, da Morten og Carsten dukker op. Carsten ender med at overtage udsendelsen og har en slåskamp med Birgit Falk på direkte TV. Senere er det Birgit Falk, der står for at dække Michelles makeover, og så er hun også med til AG's bryllup og Jesus fødsel.

Sæson 4: Da Carsten vender hjem fra Hollywood, fortsætter han sin rivalisering med Birgit Falk, der blandt andet har sit eget kvindetalkshow, ligesom hun er journalisten i marken i Sporløs, hvor der viser sig, at hun er elendig til engelsk. Det bliver også afsløret, at Birgit Falk har en datter kaldet Cilie, som ligner Cille, som hun tager med til Tinas bryllup, hvor hun kommer op at toppes med Sanne.

Sæson 5: Birgit Falk har et par optrædener i sæson 5, hvor hun blandt andet er på kræmmermarked med Cilie, der viser sig at være Lady Gaga-fan ligesom Carsten. Birgit Falk opdager også, at Carsten arbejder på McDonalds og gør det til en historie, ligesom man igen ser hende i Sporløs.

Sæson 6: I sjette sæson lykkes det for Birgit Falk at blive nyhedsvært, da hun overtager tjansen efter Jes Dorph. Man ser også Birgit Falk have et opgør med Sanne i TV, ligesom hendes datter Cilie forveksles med Cille.

Sæson 7: I sæson 7 er det Birgit Falk, der dækker valget, hvor Michelle og Cille kæmper om posten som statsminister, og hun manipulerer blandt andet folk til at stemme på Cille, indtil det viser sig, at hun i virkeligheden hedder Cecilie. Det fører til en sejr til Michelle, der dog bliver dræbt kort tid efter, og Birgit Falk er blandt de mistænkte for mordet.

Sæson 8: I et spinoff-nummer ser man, at det var Birgit Falk, der fik Jes Dorph fyret, så hun kunne overtage hans plads som nyhedsvært.

Sæson 9: Birgit Falk har kun en enkelt optræden i sæson 9, hvilket er på skærmen, hvor hun er nyhedsvært.

Sæson 10: Birgit Falk optræder i en TV-quiz, og senere viser det sig, at hun er blevet lesbisk, da hun møder AG i biografen, hvor de to finder sammen, efter at AG har forladt Sanne ved alteret.

Sæson 13: Birgit optræder blandt andet på skærmen og ses sammen med AG på Valentins dag.

Sæson 14: Birgit har enkelte TV-optrædener.