Bobby

Karaktertræk

Flamboyant, hæmningsløs, forfængelig

Rolle

Mortens stalker

Debut

Tegneserie 21: I biffen

Optrædener

Tegneserie 21 - 22 - 23 - 24 - 27 - 29 - 40 - 69 - 71 - 72 - 127 - 176 - 220 - 228 - 237 - 244

Spinoff 5 - 8

Sequel 2

Bobby er en rødhåret gut, som kommer op at topped med Morten i biografen. Da Morten sætter ham på plads bliver Bobby besat af ham og begynder at forfølge ham. Han flytter ind ved siden af Tina, men ender med at blive dræbt hjemme hos hende. I efterlivet bliver Bobby til en engel og han fortsætter med at interessere sig for Morten. Bobby er kendt for at lave toastaftaler med folk, og han har som regel en toast på sig, som han kan hive frem som en trussel over for folk, når han har en klemme på dem

Sæson 2: Man møder første gang Bobby i biografen, hvor han sidder bag Morten og er temmelig generende. Da Morten sætter ham på plads begynder Bobby at forfølge ham ved både at blive nabo til Mortens mor og sågar følge efter ham til Barcelona. Da Morten har brug for toast laver han en hemmelig aftale med Bobby, der jævnligt truer med at fortælle hans familie, hvad han har gjort for at få fat i toasten. Det hele bliver til sidst afsløret i kirken under Cilles bryllup, men ved festlighederne hjemme hos Tina bliver Bobby myrdet.

Sæson 4: Da Morten dør og kommer i Himlen, møder han Bobby og Gert, der begge er blevet engle. Bobby afslører, at det var en mand, der dræbte ham, og Morten går i gang med at finde hans rigtige morder, der viser sig at være Big Ben. Med hjælp fra Bobby får Morten og Carsten fundet Big Bens hjem, men han er dog flygtet. Bobby har desuden lavet en toastaftale med Gud og kan gøre som han vil.

Sæson 5: Bobby spiller en stor rolle i Sequel 2.

Sæson 7: Morten møder igen Bobby i biografen, hvor det viser sig, at han har et ikke-defineret forhold til den blonde mand i Himlen.

Sæson 8: Bobby optræder i et par spinoff-numre, hvor man ser ham få besøg af Hr. Iversen efter han er flyttet ind hos Tina, ligesom man ser ham ankomme til Himlen efter sin død.

Sæson 10: Bobby optræder i et enkelt nummer, da han besøger Morten.

Sæson 12: Bobby optræder sidst i sæson 12, hvor det viser sig, at han har betalt Morten ud fra fængslet.

Sæson 13: Bpbby optæder kort i Himlen da Christoffer ankommer dertil. Senere ser man ham og den blonde mand på jorden på Valentins dag.

Sæson 14: Bobby ses kort være på toilettet i Himlen.