Christoffer Rasmussen

Karaktertræk

Nørd, doven, enspænder, ligeglad, humørforladt

Rolle

Tina søn og Morten, Kasper og Carstens bror

Debut

The prequel

Optrædener

Tegneserie 5 - 8 - 10 - 12 - 13 - 16 - 18 - 20 - 22 - 25 - 26 - 27 - 31 - 34 - 36 - 45 - 54 - 56 - 57 - 60 - 61 - 64 - 67 - 70 - 71 - 77 - 80 - 85 - 86 - 87 - 93 - 94 - 97 - 98 - 100 - 110 - 118 - 119 - 120 - 121 - 126 - 136 - 139 - 140 - 141 - 145 - 146 - 147 - 148 - 151 - 152 - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - 159 - 160 - 161 - 165 - 166 - 169 - 170 - 172 - 174 - 175 - 178 - 180 - 188 - 190 - 191 - 193 - 194 - 195 - 198 - 199 - 200 - 201 - 211 - 213 - 214 - 215 - 217 - 220
 
Special (1) - (2) - 6 - 7 - 8

Eventyret

The prequel - Sequel 1 - Sequel 2 - Sequel 3 - The finale

Christoffer er den yngste af Tinas 4 sønner og deler far med Carsten. Han tilbringer det meste af sin tid foran computeren, hvor han spiller spil, hvilket resulterer i en usund tilværelse, der fører til vægtproblemer. Nu og da bevæger Christoffer sig ud fra sit værelse og tilmed udenfor, men virkeligheden er ikke ligefrem noget der hverken tiltaler eller imponerer ham.

Som den yngste får Christoffer generelt lov til at gøre, hvad der passer ham, så Tina ser igennem fingeren med, at han ikke får noget ud af livet. Han fungerer mest som et levende møbel med jævne optrædender, hvor han sjældent spiller en større rolle, så når han nu og da forsvinder er der ikke rigtig nogen der tager sig af det eller i det hele taget opdager det. Christoffer har en 6. sans og kan blandt andet se spøgelser.

Sæson 1: Serien starter med at Christoffer får en ny computer. Han bliver afhængig af computerspil og isolerer sig foran skærmen, hvilket fører til, at han dropper ud af skolen. Han deltager dog også i familieaktiviteter såsom fastelavn og bliver tilmed vidne til mordet på Mia, og han kan som den eneste se hendes gengær i huset, ligesom han kan fornemme, da en ond ånd besætter hans mor. Hans evner bliver dog overset og ignoreret. Christoffer er også med til sin mors bryllup, men har dog snotten nede i en Nintendo DS.

Sæson 2: I sæson 2 lykkes det for Tina at få overtalt Christoffer til at tage med til Barcelona, men det er dog uvist, hvad han laver dernede, for man ser ham kun ombord på flyveren frem og tilbage. Senere formår Christoffer omsider at klare sidste bane i sit spil, men før han kan nå at gemme får hans mor ødelagt computeren, og hans liv bliver ødelagt. Da han hører, at naboen Hr. Iversen har en hel kælder med ting til drenge, vælger Christoffer, at tage derhen, og man ser ham ikke igen.

Sæson 3: Efter længere tids fravær vender Christoffer tilbage, da det afsløres, at han har opholdt sig i Hr. Iversens kælder sammen med 300 andre drenge. Selvom Hr. Iversen fremstilles som pædofil, påstår Christoffer, at han er en sød mand som aldrig har rørt ham. Han har umiddelbart ingen traumer og folk er generelt ligeglade med ham. Eftersom hans computer stadig er i stykker, udvikler han en spiseforstyrrelse og bliver tyk. Sidst i sæsonen formår Michelle dog at fikse hans computer, og han vender tilbage til skærmen og er derfor ikke med til AGs bryllup.

Sæson 4: Christoffer har fået længere hår og er blevet tynd igen, selvom han er tilbage foran computeren. I denne sæson udviser han dog flere følelser, og så forlader han endda også computeren nogle gange - blandt andet for at besøge Hr. Ivsersen i fængslet. Alligevel nægter han dog at være med til Tinas bryllup og misser for tredje gang et bryllup.

Sæson 5: I femte sæson kaster Christoffer et par bomber - først da han agter at flytte hjemmefra for at flytte sammen med Hr. Iversen, men da Hr. Iversen mener, at det vil sende forkerte signaler at have Christoffer boende, vælger Christoffer at sende ham tilbage i fængslet ved at anmelde ham for overgreb. Til sidst i sæsonen viser det sig, at Christoffer af egen fri vilje har løsrevet sig computeren og har fået job i Fakta. Christoffer køber også en struds kaldet Ludvig, som Tina dog tilberede juleaften, og så er han generelt upåvirket af Tinas død samt genopstandelse. Christoffer smiler temmelig meget i denne sæson - blandt andet da han møder en pige kaldet Lærke, der dog bor på Bornholm.

Sæson 6: I sæson 6 ser man usædvanligt lidt til Christoffer - ikke fordi han sidder foran computeren, men fordi han arbejder i Fakta, hvor han blandt andet møder pigen Lærke igen. Da Fakta brænder ned går Christoffer psykisk ned og vender tilbage til computeren, lige indtil Tina får fat i billetter til Bornholm, hvor Lærke bor. Christoffer tager derfor med til Bornholm for at opsøge hende.

Sæson 7: Christoffer opsøger Lærke og frier til hende, men da hun ikke kan huske ham, lægger han hende bag sig og vender hjem, hvor han dog finder ud af, at huset er brændt og dermed også hans computer. Christoffer går derfor i chok og tilbringer resten af sæsonen i koma, indtil han til sidst vågner, da han finder sin gamle computer hos Asis og Asir, efter Tina har fået deres hus.

Sæson 9: I sæson 9 har Christoffer fået en designændring, idet han igen er blevet tyk. Han er desuden tilbage foran computeren, men ses mest med en Nintendo DS i hånden. Christoffer har også fået et par skildpadder, som han dog glemmer at passe, og Kasper vælger derfor at slippe dem fri. Christoffer er både med ude at rasle til fastelavn og med til Tinas bryllup, ligesom han tager med til den forladte gård, og så er han tilmed med familien på Samsø. Han er som altid den eneste, som kan se spøgelser, da familiens hus hjemsøges af Malene.

Sæson 10: Christoffer vinder blandt andet en slange, som han kalder for Tigerlil, som både spiser Tinas høne og Carstens muldvarp, før Carsten fordrer den med Bertha og sender den til Mars. Christoffer klarer omsider sidste bane i sit spil, så man ser ham ikke meget foran computeren, men han bruger den dog til at sende Mia, Freja og Malte til en anden dimension, da de vender tilbage fra den anden side. Da Christoffer opdager et hemmeligt rum under familiens hus vælger han at løbe væk hjemmefra, men han vender dog tilbage og indviger familien i sit fund, hvilket man dog aldrig finder ud af hvad er.

Sæson 11: I sæson 11 kommer Christoffer med en del overraskelser. Det viser sig både at han har fundet et arbejde og en kæreste. Man finder dog aldrig ud af, hvad hans arbejde er, men hans kæreste udgør en central rolle i flere numre, fordi Morten mistænker hende for at være kriminel. Da Christoffer på mystisk vis forsvinder, viser det sig dog, at han blot er faldet ned i kælderen, og han mister dermed kontakten med sin kæreste og vender tilbage foran computeren.

Sæson 12: Man ser ikke meget til Christoffer første halvdel af sæsonen, men senere tager han med familien på krudstogt, hvor skibet dog ender med at gå ned, hvilket Christoffer havde forudset, så han lå allerede klar i en redningsbåd, da Carsten og Morten finder frem til en for at redde sig selv. Christoffer er dog så tung, at redningsbåden synker, så han tilbringer det meste af tiden på at flyde rundt på havet, før de med tiden driver i land.