Cille

Karaktertræk

Glad, ordknap, ordblind

Rolle

Tinas niece og kusine til Morten, Kasper, Carsten og Christoffer

Debut

The prequel

Optrædener

Tegneserie 8 - 12 - 18 - 20 - 37 - 40 - 41 - 89 - 91 - 93 - 94 - 100 - 111 - 113 - 128 - 131 - 133 - 134 - 139 - 140 - 145 - 153 - 154 - 177 - 180 - 208 - 209 - 233 - 234 - 235

Spinoff 6 - 7 - 18

Eventyret

The prequel - Sequel 2 - Sequel 3 - The finale

Cille (Cecilie) er den yngste datter af Sanne, der er søster til Tina. Det er Michelles lillesøster. Cille er en finurlig karakter, for hun ligner et barn og bliver aldrig større, ligesom hun kun er i stand til at sige et ord: serøst. Oven i det staver hun som en ged, så man ikke kan forstå, hvad hun skriver, og så er hun glad for udtrykket: okay hehe. Da Mia dør bliver Cille Carstens nye yndlingskusine, og de to begynder at hænge ud sammen. Cille lytter ofte til Carstens ligegyldige historier med interesse.

Sæson 1: Serien starter med at Carsten inviterer Cille og de andre kusiner til fest, men denne bliver spoleret, da Tina vender hjem. Senere ser man Cille have "samtaler" med Carsten, og så er hun endda visne til Mia-mordet, ligesom hun er det eneste levende familiemedlem til Tinas bryllup.

Sæson 2: Cille møder Big Ben via Facebook og de to forlover sig med det formål at rejse væk sammen efter brylluppet. Selvom Cille kun er 17 bliver hun gift med Big Ben, men under festen i Tinas hus bliver Bobby dræbt.

Sæson 3: Efter Cille har giftet sig med Big Ben forlader de to serien ved at rejse ud i verden. Carsten modtager senere et postkort fra Cille, hvor hun skriver, at hun bor i en campingvogn.

Sæson 4: Da det viser sig, at Big Ben er Bobbys rigtige morder, frygter Morten og Carsten for hendes sikkerhed. Da de finder frem til Big Bens bopæl er både han og Cille dog forsvundet, og Carsten prøver efterfølgende at finde Cille i Sporløs, men i stedet for at finde hende, finder de en lille afrikansk pige, som Carsten beholder og kalder Cille 2. Senere udgiver Gustav sig for at være Cille, og så viser det sig, at Birgit Falk har en datter, som ligner Cille, og som også kun kan sige "seriøst".

Sæson 5: Det lykkes for Morten at finde Big Ben via Sporløs, og efterfølgende viser det sig, at Cille slet ikke var sammen med ham mere, men i stedet er endt ud i prostitution. Morten får hende væk fra gaden, og hun vender tilbage til sin normale tilværelse ved at flytte hjem til sin mor Sanne.

Sæson 6: Man ser Cille lege hold masken med Morten og Carsten og senere bliver hun forbyttet med Birgit Falks datter Cilie.

Sæson 7: I sæson 7 stiller Cille op som statsminister med Michelle som modkandidat. Hun fører kampen indtil Michelle afslører, at hun i virkeligheden hedder Cecilie, hvilket fører til en sejr til Michelle. Hun udsættes dog for et attentat og bliver dræbt for åben skærm, men det viser sig, at Cille ikke stod bag, men at det derimod var Ole Henriksen. Sidst i sæsonen udspiller der sig et drama mellem Cille og Carsten, da de poster afsløringer om hinanden på Facebook, men de bliver dog venner igen.

Sæson 8: Cille optræder i en række spinoff-numre, hvor man blandt andet ser hende på besøg hos mormor, ligesom man finder ud af, hvordan hun mødre Big Ben.

Sæson 9: Cille optræder blandt andet til Tinas bryllup, og så ser man hende hjemme hos hendes far Rasmus og hans kæreste Ivy, hvor hendes veninde Simone kommer på besøg.

Sæson 10: Da Ivy synes at Cille er for fed, bliver hun sendt på slankekur til Kina, hvor hun imidlertid viser sig at være blevet enorm, da hun senere vender hjem. Cille er brudepige til sin mors og AG's bryllup, og hun optræder blandt andet også i Sequel 3, hvor man for første gang høre hende sige andet end "seriøst".

Sæson 12: Cille optræder som en af Carstens venner, som samles af Tina.

Sæson 13: I sæson 13 flytter Cille og Carsten sammen efter de begge er blevet hjemløse.