Cita

Karaktertræk

Kærlig, forstående, positiv

Rolle

Kaspers eks

Debut

Tegneserie 141: En normal familie

Optrædener

Tegneserie 141 - 145 - 148 - 149 - 154 - 157 - 158 - 159 - 160 - 161 - 175 - 179 - 180

Cita er en af Kaspers kærester, og hun er faktisk baseret på en af Kaspers virkelige kærester med samme navn. I serien er Citas personlighed dog en parodi på den overdrevne venlige måde, som piger taler til hinanden på, når de kommunikerer på sociale medier, og Cita bruger derfor konstant udtrykket "søde", når hun taler til andre. Citas udseende skal desuden forestille at være en yngre version af Tina, og derfor ses Cita også typisk med en cigaret i hånden. Ironisk nok kan Tina nemlig ikke lide Cita, selvom de to er så ens.

Sæson 9: Cita bliver introduceret som Kaspers nye kæreste i sæson 9, uden det bliver forklaret, hvordan de har mødt hinanden. De to bor hos Tina hele sæsonen, og det er blandt andet Cita, som skyder Louie, ligesom hun erstatter Kasper, da familien skal til Samsø.

Sæson 10: Cita og Kasper flytter i egen bolig i begyndelsen af sæson 10, men de slår dog op, da Cita bliver politielev. Kasper hader nemlig politiet og kan derfor ikke acceptere, at Cita vil være et pansersvin. De to mødes imidlertid igen, da Kasper røver Føtex sammen med Jøde Jan, og her ender Cita med at skyde Carsten ved et uheld, før hun selv bliver skudt af Kasper, som så skydes af Anna Pihl, som stikkes ned af Jøde Jan, som skydes af Morten.