Dalai Lama

Rolle

Carstens lama

Debut

Tegneserie 28: Barcelona

Optrædener

Tegneserie 28 - 31 - 35 - 40 - 41 - 47 - 72

Dalai Lama er en lama, som Carsten smugler hjem fra Barcelona. Den får lov at leve hos familien, men vokser sig med tiden så stor, at der ikke længere er plads til den. Tina overtaler Carsten til at donere den til Zoo, hvor Dalai Lama imidlertid ender sine dage i en tragedie.

Sæson 2: Man ser Dalai Lama blive født, da Morten og Carsten besøger en zoologisk have i Barcelona. Carsten beslutter sig for at redde den fra dens forældre, der vil æde den, hvilket Tina først opdager, på vej hjem i flyet. Hun vælger dog at lade Carsten beholde lamaen, der med tiden bliver voksen. Dalai Lama er med til Cilles bryllup og er til stede, da Bobby bliver dræbt.

Sæson 3: Selvom Dalai Lama mistænkes for mordet på Bobby, så viser det sig dog, at han er uskyldig. Senere bliver Carsten nødt til at skille sig af med Dalai Lama, da den er blevet så fed, at Tina ikke længere vil have den i huset. Carsten efterlader Dalai Lama i Københavns Zoo, hvor han lover at komme og besøge den.

Sæson 4: Da Carsten vender hjem fra Hollywood tager han i Zoo for at besøge Dalai Lama, men det viser sig, at Dalai Lama blev aflivet, efter han gik amok og åd de andre lamaer. Senere mistænker Morten Dalai Lama for at stå bag mordet på Bobby, indtil det viser sig at være Big Ben, der er den skyldige.