Den blonde mand

Karaktertræk

Mystisk, mistænkelig

Rolle

Mystisk fremmede

Debut

Tegneserie 37: Girl Talk 3

Optrædener

Tegneserie 37 - 86 - 89 - 100 - 114 - 120 - 127 - 138 - 176 - 220 - 237

Spinoff 10 - 13 - 14

Eventyret

Sequel 2

Den blonde mand er en af seriens navnløse gengangere og en af de mest gennemgående. Alligevel ved man intet om ham som person, andet end at han lader til at være til stede overalt, ligesom han har perverse og decideret farlige undertoner, der både kommer til udtryk gennem hetereoseksuelle og homoseksuelle tendenser. Selv da han dør lever han videre i himlen med Bobby, men omstændighederne omkring deres forhold er dog uklare, ligesom det er uvist, hvordan han er kommet ind i himlen.

Sæson 3: Den blonde mand præsenteres, da Carsten og Morten står og venter på et gadehjørne, hvor han kommer og spørger, hvad Carsten koster.

Sæson 5: Den blonde mand har et par optrædener i sæson 5, hvor han blandt andet betaler Carsten en million for en ukendt ydelse, så han kan købe sin Lady Gaga fontæne.

Sæson 6: Den blonde mand vender tilbage i sæson 6, hvor han først overvejer at købe Rexys hvalpe, før han fortryder. Senere er han ligesom familien på Bornholm, hvor han bliver skudt og dræbt af Morten.

Sæson 7: I sæson 7 afsløres det, at den blonde mand er kommet i Himlen, hvor han har et ikke-defineret forhold til Bobby.

Sæson 8: Den blonde mand har en del optrædener i spinoff-numre, hvor man blandt andet finder ud af, at han er en pervers sexforbryder.

Sæson 10: Den blonde mand optræder kort, da Bobby forlader Himlen for at besøge Morten.

Sæson 12: Den blonde mand har en enkelt optræden sammen med Bobby i Himlen.

Sæson 13: Den blonde mand optræder sammen med Bobby på Valentins dag.