Dixy, Kixy og Fixy

Rolle

Rexys hvalpe

Debut

Tegneserie 100: WTF!?

Optrædener

Tegneserie 100 - 112 - 114

Dixy, Fixy og Kixy er Rexyernes hvalpe, der ser lidt underlige ud, fordi deres mor er en stor hund, og deres far er en lille hund. Familien er ikke klar over, hvordan de er blevet til, men accepterer sådan set deres tilstedeværelse, selvom man ikke ser meget til dem, efter de er kommet til verden. Hvalpene er sjovt nok selvhjulpne fra fødslen, og man ser dem aldrig separat. Hvalpene er baseret på de mange kuld hvalpe, som familiens rigtige hund Cleo igennem tiden fik.

Sæson 5: Efter Rexy 2 dør begynder den rigtige Rexy at blive tykkere, men ingen er klar over, at hun er gravid, før hun føder tre hvalpe. Livets mirakel gør Carsten normal igen, efter han ellers havde bekendt sig til en mørk tilværelse som livshadende emo. Det er også Carsten, der navngiver hvalpene.

Sæson 6: Tina beslutter sig for at sætte hvalpene til salg, hvilket Carsten ikke vil have. De bliver dog ikke solgt, så da familien tager til Bornholm bliver de hjemme sammen med Kasper. Da Tina, Carsten og Zindy vender hjem er huset dog brændt ned, og både Kasper og dyrene er væk.

Sæson 7: Det afsløres, at Tina i hemmelighed solgte hvalpene til Cruella De Vil, før familien tog til Bornholm, og at de har endt deres dage som en pelsfrakke.