Doktoren

Karaktertræk

Useriøs, usympatisk, uprofessionel

Rolle

Læge

Debut

The Prequel

Optrædener

Tegneserie 49 - 60 - 92 - 100 - 126 - 134 - 136 - 177 - 179 - 240 - 250

The prequel - Sequel 2 - The finale

Den navnløse doktor er den eneste læge, man ser i serien. Han lader til at arbejde på hospitalet, hvor han står for alt fra fødsler til operationer. Dette er en joke baseret på lukningen af sygehuse og lægepraksisser i udkantsdanmark, så få læger må jonglere med mange patienter. Seriens læge ser alvorlig ud, men han er temmelig useriøs. Han er ikke inspireret af nogen virkelig person men derimod af Leslie Nielsens figur fra Airplane-filmene.

Sæson 1: Doktoren optræder kun i The Prequel, hvor han har stået for Tinas behandling efter hendes tre diskusprolapser. Senere ser man ham stå for en fødsel.

Sæson 3: Doktoren optræder to gange på hospitalet - først da han udfører Tinas lungetransplantation, og senere da han står for Fru Svendsens fødsel.

Sæson 5: Det er doktoren, der undersøger Carsten, efter han er blevet bidt af den nye Rexy og han står tilmed også for aflivningen. Senere er det doktoren, der erklærer Tina for død, da hun falder om i Fakta.

Sæson 7: Doktoren står blandt andet for behandlingen af Christoffer, da han går i koma.

Sæson 10: I sæson 10 ses doktoren et par gange på hospitalet - også i The Finale, hvor dette spiller en central rolle i den første halvdel af handlingen.

Sæson 13: I sæson 13 ser man doktoren på hospitalet, da Trunte dør.

Sæson 14: Doktoren giver Tina en botoxindsprøjtning på hospitalet.