Fatma

Karaktertræk

Tavs, religiøs

Rolle

Muslim

Debut

Tegneserie 19: Fatma

Optrædener

Tegneserie 19 - 20 - 39

Sequel 3

Fatma er en Carstens gymnasiekammerater, som han af en eller anden grund valgte at forlove sig med. Fordi hun bærer tørklæde kunne han dog ikke se, at det i virkeligheden var en gammel mand, der gemte sig bag, men Fatma har sjovt nok også forældre, der er yngre. Fatma er en parodi på religiøs påklædning og at man netop ikke kan vide, hvem der gemmer sig bag ved beklædning, som dækker for ansigtet - det samme med selvmordsbæltet, som mange selvmordsbombere gemmer under deres tunge påklædning. Fatma siger aldrig noget.

Sæson 1: Carsten præsenterer Fatma ved at bringe hende hjem til sin mor og fortælle at de er blevet forlovet. Tina nægter dog at acceptere, at der kommer en muslim i familien og får knust Carstens kærlighed ved at afsløre, at Fatma er en mandlig terrorist. Senere er Fatma dog med til Tinas bryllup.

Sæson 2: Carsten slæber Fatma med hjem igen for at vække Tina fra det chok, hun led efter tabet af sin bil. Ved at bilde hende ind, at han vil gifte sig med Fatma igen, lykkes det for Carsten at få sin mor til at vågne op.

Sæson 4: I fjerde sæson dukker Fatmas forældre (som sjovt nok er yngre end hende) op hos Tina og fortæller, at Carsten har rørt ved Fatma og derfor skal giftes med hende. Tina skænder dog Fatmas far ved at kysse ham, og han tager hjem for at genoprette sin ære ved at udslette familien. Man hører ikke mere til Fatma, så hun er muligvis død.

Sæson 10: Fatma optræder kort i Sequel 3.