Folmer

Karaktertræk

Undertrykt, omgængelig

Rolle

Djævlen

Debut

Tegneserie 60: AG's bryllup

Optrædener

Tegneserie 60 - 137 - 226

Spinoff 16

Sequel 2

Folmer er navnet på Djævlen, der i serien optræder som underverdenens hersker. Hans design er baseret på den gængse opfattelsen af Djævlens udseende, mens hans karakter er dog lidt mere vattet og venlig, end man skulle forestille sig. Folmer er gode venner med Gud, som han spiller skak med, og så har han haft et forhold til Tina, hvilket resulterede i, at de to fik sønnen Gustav, der med tiden overtager helvedet, så Folmer kan gå på pension. 

Sæson 3: Folmer optræder sidst i sæson 3, hvor han har en samtale med Tina, men det vides ikke, hvad de taler om, udover at de har en aftale.

Sæson 5: Da Tina dør, ryger hun i helvedet, hvor det bliver afsløret, at hun i sin tid har lavet en aftale med Folmer om, at hun skulle føde ham en søn og til gengæld ville hun blive dronningen af helvedet, efter hendes død. Tina ender med at overtage helvedet, og i desperation beslutter Folmer sig for at genoplive hende, men kun hvis han får sin søn tilsendt, så han kan regere i hendes sted. Da Gustav opsluges af flammer, viser det sig, at han var djævlens søn, og det bliver derfor ham, der regerer helvedet, da Folmer går på pension.

Sæson 7: Man ser kort Folmer blive afvist af Tina til speed dating på kommunen.

Sæson 8: I et spinoff-nummer ser man, at Gustav ankommer til helvedet og overtager tronen fra Folmer.

Sæson 13: Man ser Folmer i fængslet, hvor Carsten sælger sin sjæl for at komme ud.