Freja

Karaktertræk

Misundelig, gennemsnitlig, doven

Rolle

Kusine til Carsten og Christoffer

Debut

The prequel

Optrædener

Tegneserie 20 - 51 - 52 - 53 - 109 - 169 - 170

Spinoff 1 - 2 - 3

Eventyret

The prequel - Sequel 1 - Sequel 3

Freja er Mias lillesøster og kusine til Carsten og Christoffer, hvis far er Mia og Frejas mors bror. Freja har svært ved at efterleve sin søsters succes og lever derfor i skyggen af den, hvilket hun ikke kan acceptere. Hun udtrykker jævnligt sin misundelse på mere eller mindre inddirekte vis og lever med det formål at konkurrere med sin søster. Hun ender dog med at dele skæbne med Mia, da hun bliver dræbt af Carsten, hvorefter hun bliver et spøgelse, der hjemsøger familiens hus.

Sæson 1: Freja er den første til at ankomme til Carstens fætter-kusinefest, hvilket giver hende en optur, fordi hun dermed har formået at slå Mia i noget. Da Freja senere kommer for at besøge familien, vliver hun ved et uheld skudt med en armbrøst af Carsten. Hendes lig bliver efterfølgende parteret og lagt i køleskabet, hvor Tina fejlagtigt antager hendes tarme for at være medister, som hun serverer til aftensmad. I mellemtiden er Freja blevet til et spøgelse og hjemsøger huset sammen med Mia, og Christoffer er som den eneste i stand til at se dem.

Sæson 3: Efter Malte er blevet slået ihjel af Morten og også blevet til et spøgelse, begynder han, Mia og Freja at hjemsøge familiens hus i håbet om at blive fordrevet, så de kan finde fred. Clairvoyanten sender dem hen på den anden side, men det er dog ikke et rart sted.

Sæson 6: Freja har en kort optræden, da Morten og Carsten kigger i et fotoalbum og mindes gamle dage.

Sæson 8: Freja optræder i en række spinoff-numre, hvor man blandt andet ser hendes kæreste Quasimodo, ligesom man ser hende dø og blive til et spøgelse.

Sæson 10: Freja har en optræden i Sequel 3 og senere bryder hende, Mia og Malte fri fra den anden side for at få hævn over Tina, Carsten og Morten. Christoffer får dem dog endegyldigt fordrevet ved at sende dem til en anden dimension.