Fru Svendsen

Karaktertræk

Hæmningsløs, ligeglad, billig

Rolle

Tinas nabo

Debut

Tegneserie 24: The Deal

Optrædener

Tegneserie 24 - 32 - 40 - 41 - 46 - 52 - 57 - 60 - 68 - 78 - 80 - 95 - 116 - 135 - 179 - 208 - 224 - 225 - 227 - 236 - 237

Spinoff 14

Sequel 2 - The Finale

Fru Svendsen er en af Tinas naboer, men dog ikke baseret på en virkelig person. Hun er i stedet en parodi på "den lokale luder", som alle ved er luder, og som man derfor har et afslappet forhold til. I serien bliver det aldrig eksplicit fortalt, at Fru Svendsen er luder, hvilket nemlig skal få det til at virke som en naturlig del af hendes og andres dagligdag. Fru Svendsen er generelt en politisk ukorrekt figur, der hele tiden ryger (selv når hun er gravid), ligesom hun altid går rundt uden trøje på, hvilket der aldrig er nogen der kommenterer. Fru Svendsen er gift med Hr. Svendsen, der hele serien igennem er lam, og så er hun far til Kaspers søn Jesus, samt horeungen Muhammed, ligesom hun er adoptivmor til Michelles søn Gorm.

Sæson 2: Fru Svendsen præsenteres, da Morten kommer forbi for at låne en pakke toast, og der får man hurtigt fornemmelsen af, hvad hendes hverv er. Senere ordner Kasper hendes toilet og hun betaler ham med sex. Sidst i sæsonen er Fru Svendsen og hendes mand med til Cilles bryllup, hvor de er til stede, da Bobby bliver myrdet.

Sæson 3: I sæson 3 viser det sig, at Fru Svendsen er blevet gravid med Kaspers barn, og da hun har brug for økonomisk støtte ender Tina med at betale store summer, eftersom Kasper er på ferie med sin nye kæreste. Fru Svendsen med med til AG's bryllup, men under vielsen går vandet, og brylluppet må færdiggøres på hospitalet, hvor Fru Svendsen føder en søn, som han kalder for Jesus.

Sæson 4: I sæson 4 svømmer Fru Svendsen i penge, fordi hun får børnepenge af kommunen efter at have fået Jesus, som af en eller anden grund er strandet på spædbarnniveau. Da AG har for mange problemer at tale om, vælger Tina desuden at erstatte hende med Fru Svendsen, der derfor er med til Tinas bryllup, hvor det afsløres, at det var Store Svend fra Nørrebro, som kørte Hr. Svendsen ned og gjorde ham lam.

Sæson 5: Fru Svendsen er blandt gæsterne til Tinas begravelse.

Sæson 6: Fru Svendsen har en enkelt optræden, da hun har en samtale med Tina og Asir.

Sæson 7: Fru Svendsen vælger at adoptere Michelles søn Gorm, da Morten forsøger at finde et nyt hjem til ham efter Michelles død, og Fru Svendsen får dermed to sønner.

Sæson 8: Fru Svendsen optræder i et spinoff-nummer, hvor man følger en dag hos hende.

Sæson 10: Fru Svendsen har en kort optræden i The Finale, og så ser man hende også lave en aprilsnar med Hr. Svendsen.

Sæson 12: Fru Svendsen har en enkelt optræden, hvor det viser sig, at hun er gravid igen.

Sæson 13: Fru Svendsen har fæere optrædener i sæson 13, hvor hun blandt andet føder Muhammed.