Gunhilde

Karaktertræk

Mystisk, mønsterbryder, tavs, udtryksløs

Rolle

Carstens veninde

Debut

Tegneserie 11: Gunhilde

Optrædener

Tegneserie 11 - 12 - 20 - 50 - 56 - 58 - 60 - 95 - 96 - 98 - 99 - 208 - 209 - 237 - 247

Spinoff 13

Eventyret

Sequel 3

Gunhilde er en af Carstens bedste veninder på gymnasiet, og de holder endda kontakten efter de består. Carsten har ofte telefonsamtaler med Gunhilde, men når man ser hende i person siger hun aldrig noget. Gunhilde er emo, hvilket kommer til udtryk i hendes rebelske stil. Gunhilde er en fiktiv karakter og er ligesom andre af Carstens veninder en parodi på, hvordan gamle pigenavne er blevet populære, så de slet ikke passer til de personer, der har dem. Hun er samtidig en parodi på mange af de unge, der forsøger at være anderledes ved at ændre markant på sit udseende, så de i bund og grund bare ligner og opfører sig som alle andre med samme stil.

Sæson 1: Gunhilde bliver inddirekte præsenteret som en af Carstens gymnasievenner i en telefonsamtale, og man får derigennem indtryk af, at hun er en populær pige. Senere ser man Gunhilde i person, da Carsten tager hende med hjem, hvor Tina ikke holder sig tilbage med at sige sin mening om hendes stil. Gunhilde er også med til Tinas bryllup og endda vidne til mordet på Mia.

Sæson 3: Da Carsten bliver skuespiller, hyrer han Gunhilde som sin agent. Hun består dog ikke gymnasiet og bliver derfor ikke student sammen med Carsten, men hun overtaler ham senere til at få en tatovering.

Sæson 5: Efter længere tids fravær vender Gunhilde tilbage, og det viser sig, at hun har en kæreste, der hedder Getrud, som heller aldrig siger noget. Alligevel får de to overbevist Carsten om at blive emo, hvilket Tina bestemt ikke bryder sig om.

Sæson 8: Gunhilde optræder i et spinoff-nummer, hvor man ser hende besøge skriftestolen.

Sæson 10: Gunhilde optræder kort i Sequel 3.

Sæson 12: Gunhilde optræder som en af Carstens venner, som samles af Tina.

Sæson 13: Gunhilde ses kort sammen med Gertrud på Valentins dag.

Sæson 14: Gunhilde er med til Carstens indflytningsfest.