Gustav

Karaktertræk

Snobbet, feminin, arrogant

Rolle

Tinas søn

Debut

Tegneserie 48: Gustav

Optrædener

Tegneserie 48 - 49 - 52 - 57 - 59 - 60 - 62 - 70 - 73 - 75 - 80 - 125

Special 5

Spinoff 11 - 16

Eventyret

Sequel 2 - Sequel 3

Gustav er en finurlig karakter, for han er nemlig baseret på reality-personligheden Gustav Selinas, der dog ikke har nogen tilknytning til familien i virkeligheden. I serien optræder han dog som Tinas sidstefødte søn, som ingen andre end hende kender til, før han dukker op og afslører sin eksistens. Gustavs personlighed er i høj grad inspireret af den virkelige Gustav på den måde som han portrætterede sig selv i blandt andet Dagens Mand på TV2. Han indleder alle sætninger med et "tsk", og så er hans hudfarve ikke ægte.

Sæson 2: Gustavs eksistens bliver afsløret, da Tina ser tilbage på sine fødsler, hvor det viser sig, at Gustav er den sidstefødte søn, som hun gav væk, fordi hun ikke kunne håndtere flere drengebørn. Umiddelbart efter hans fødsel blev hun steriliseret.

Sæson 3: Gustav dukker op i sæson 3, hvor han præsenterer sig selv som Tinas søn, selvom det ikke afsløres, hvordan han har fundet ud af det, eller hvordan han har fundet frem til sin bio-mor, som han kalder hende. Man finder heller ikke ud af, hvor Gustav bor eller hvem hans adoptivforældre er. Han dukker jævnligt op for at genere familien med sin tilstedeværelse - særligt Carsten, som han danner en rivalisering med, selvom Tina ikke vil have noget at gøre med ham. Da Tina falder om med rygerlunger og skal bruge en ny lunge, vælger Gustav at donere sin ene lunge, så de på den måde kan blive forbundet. Gustav er både med til AG's bryllup og Jesus' fødsel, og så har han en lyserød chihuahua kaldet Fifu.

Sæson 4: Trods et spring i tid har Gustav ikke fået nogen designændring i sæson 4, hvor han fortsætter sin rivalisering med Carsten. Dette fører blandt andet til, at Gustav lokker Carsten til at kysse ham. Carsten får dermed nok og med Mortens hjælp forsøger han at skille Gustav af vejen en gang for alle. Planen slår dog fejl, og da Gustav forsøger at narre Carsten ved at forklæde sig som Cille, vælger Carsten af begrave stridsøksen ved at lade Gustav være familiens bitch. Under Tinas bryllup bliver det afsløret, at Gustavs far ikke er Carsten og Christoffers, men før Tina kan afsløre, hvem der er hans rigtige far, bliver hun opslugt af flammer.

Sæson 5: Gustav optræder kun i Sequel 2, hvor han blandt andet laver en scene til Tinas begravelse. Til sidst afsløres det dog, at han er djævlens søn, idet Tina i sin tid lavede en aftale med Folmer, der gik ud på, at hun ville give ham en søn i bytte for at hun skulle blive dronningen over helvedet efter sin død. Da Tina dør og overtager helvedet, vælger Folmer at bringe hende til live i bytte for at Gustav overtager hendes plads, så han til gengæld kan gå på pension. Gustav bliver derfor sendt til helvedet, hvor han bliver den nye hersker.

Sæson 7: Gustav optræder i et minde, hvor han er med i Dagens Mand.

Sæson 8: Gustav optræder i et par spinoff-numre, hvor man ser ham finde ud af, at han er adopteret, ligesom man ser ham ankomme til helvedet, hvor han overtager tronen fra Folmer.

Sæson 10: Gustav har en optræden i Sequel 3