Hr. Ivsersen

Karaktertræk

Drengeglad, ubehagelig, aristokratisk

Rolle

Pædofilimistænkt rigmand

Debut

Tegneserie 24: The deal

Optrædener

Tegneserie 24 - 26 - 40 - 45 - 71 - 85 - 223 - 236

Spinoff 5

Eventyret

Hr. Iversen er en gammel velhavende mand, der er en af Tinas naboer. Han har en nærmest eksplicit forkærlighed for unge drenge, men det har ikke fået nogen til at reagere, før det bliver afsløret, at han havde sin kælder fuld af drenge, og først da bliver han mistænkt og anholdt for pædofili og sendt i fængsel. Hr. Iversen er en parodi på den typiske pædofile mand, som åbenlyst er pædofil, men som ingen alligevel har mistanke til, før det er for sent, men han er ironisk nok også en parodi på den uskyldige mand, der bliver mistænkt for pædofili uden håndgribelige beviser. Han er rig, men det vides ikke, hvordan han er blevet det, og så selvom han er tidligere styrmand, så går han endnu rundt i uniform.

Sæson 2: Hr. Iversen bliver præsenteret, da Morten besøger ham for at låne en pakke toast og allerede der bliver det tydeligt, at han er glad for unge fyre. Senere passer han Tinas hjem og dyr, mens familien er i Barcelona, og så er han også med til Cilles bryllup og efterfesten, hvor Bobby myrdes.

Sæson 3: I tredje sæson afsløres det, at Hr. Iversen har haft 300 dregebørn i sin kælder, heriblandt Christoffer, der påstår, at Hr. Ivsersen er en venlig mand, der aldrig har gjort noget forkert, selvom han bliver anholdt for pædofili.

Sæson 4: Da Morten finder ud af, at Søster Babs ikke er Bobbys morder opsøger han alle mistænkte, hvilket inkluderer Hr. Ivsersen i fængslet. Her viser det sig også, at Christoffer besøger ham.

Sæson 5: Da Hr. Iversen løslades fra fængslet vælger Christoffer at flytte ind hos ham, men fordi Hr. Ivsersen er mistænkt for pædofili synes han ikke, at det er en god ide. Christoffer føler sig svigtet og vælger at hævne sig ved at anklage Hr. Ivsersen for overgreb, så han ryger direkte tilbage til fængslet.

Sæson 8: I et spinoff-nummer ser man Hr. Iversen besøge Bobby, efter han er flyttet ind ved siden af Tina.

Sæson 13: Hr. Iversen vender tilbage i sæson 13, hvor han stadig sidder i fængslet, da Carsten ender der. For ham er det dog paradis, så han beklager sig ikke over forholdene. Dette bliver hans sidste optræden i serien.