Hr. Svendsen

Karaktertræk

Lam

Rolle

Tinas nabo

Debut

Tegneserie 32: Kaspers dag

Optrædener

Tegneserie 32 - 40 - 41 - 57 - 60 - 78 - 80 - 95 - 135 - 179 - 224 - 225 - 236 - 237

Spinoff 14

Sequel 2

Hr. Svendsen er gift med Fru Svendsen og er Tinas nabo. Han er dog ikke baseret på nogen virkelig person, idet han udelukkende fungerer som komisk indslag, eftersom han er lam og derfor ikke udviser nogen personlighed eller bidrager til handlingen. Hr. Svendsen blev lam efter en ulykke og siden har hans kone taget sig af ham i deres hjem, hvor hun lever som luder og kører sin forretning for øjnene af ham, ligesom hun får børn uden for ægteskabet.

Sæson 2: Man ser første gang Hr. Svendsen, da Kasper er på besøg hos Fru Svendsen for at ordne hendes toilet. Hun betaler Kasper med sex, hvilket de dyrker for øjnene af hendes mand. Senere er Hr. Svendsen med til Cilles bryllup og til stede, da Bobby bliver dræbt.

Sæson 3: Trods sin lammelse er Hr. Svendsen blandt de mistænkte for mordet på Bobby, men han viser sig at være uskyldig. Sidst i sæsonen er han med til AG's bryllup, hvor hans kone føder Kaspers søn, Jesus.

Sæson 4: Hr. Svendsen har en kort optræden, hvor man ser ham passe Jesus, der falder ned ad bordet. Senere er Hr. Svendsen med til Tinas bryllup, hvor det afsløres, at det var Store Svend fra Nørrebro, der i sin tid kørte ham ned og gjorde ham lam.

Sæson 5: Hr. Svendsen er med til Tinas begravelse og efter denne hører man ham for første gang tale, da strudsen Ludvig sparker ham i hovedet, så hans lammelse ophører. Denne vender dog tilbage, da Ludvig atter sparker ham i hovedet.

Sæson 7: Hr. Svendsen er blandt de mistænkte for mordet på Michelle.

Sæson 8: Hr. Svendsen optræder i et spinoff-nummer, hvor man følger en dag hos Fru Svendsen.

Sæson 10: Man ser kort Fru Svendsen lave en aprilsnar med Hr. Svendsen.

Sæson 13: Hr. Svendsen har et par optrædener i sæson 13, hvor hans kone føder Muhammed.