Jesus

Karaktertræk

Personlighedsløs baby

Rolle

Kaspers søn

Debut

Tegneserie 78: Girl Talk 4

Optrædener

Tegneserie 78 - 80 - 135 - 208 - 224 - 225 - 236 - 237

Sequel 2

Jesus er Kaspers søn, som han får med Fru Svendsen efter at have været sammen med hende. Man ser dog aldrig nogensinde Kasper være sammen med Jesus, og han virker generelt ligeglad med at have et barn. Det samme er Fru Svendsen, der ikke behandler eller passer Jesus korrekt. Hun lader ham blandt andet være alene med sin lamme mand, så der kun kan ske ulykker. Jesus ligner an miniudgave af Kasper, og selvom tiden går i serien, så bliver han aldrig ældre. Dette er en parodi på serier som The Simpsons og Family Guy, hvor børn heller aldrig vokser. Han fik navnet Jesus, fordi han er født på en søndag, hvad det så end skal betyde.

Sæson 3: Jesus blev født i sidste nummer af sæson 3 under AGs bryllup, så dette måtte afsluttes på hospitalet.

Sæson 4: Man ser første gang Jesus, da Hr. Svendsen er alene hjemme med ham, og senere er han også med til Tinas bryllyp.

Sæson 5: Jesus er med til Tinas begravelse.

Sæson 7: Da Morten skal finde et nyt hjem til Gorm efter Michelles død, tager han kontakt til Fru Svendsen, der vælger at adoptere ham, og Jesus får dermed en bror.

Sæson 12: Efter længere tids fravær ser man Jesus igen sammen med Fru Svendsen, der viser sig at være gravid igen, men Jesus er dog ikke blevet ældre.

Sæson 13: Jesus har en del optrædener i sæson 13, hvor hans bror Muhammed bliver født.