John Erik

Karaktertræk

Mystisk stalker

Rolle

Michelles forfølger

Debut

Tegneserie 61: Carsten vender hjem

Optrædener

Tegneserie 61 - 71 - 72 - 73 - 76 - 86 - 100 - 106 - 107 - 134 - 236

Sequel 2

John Erik er baseret på en virkelig mand med samme navn, der var interesseret i Michelle, mens hun var mindrerårig. Hans facination af hende er indskrevet i serien, men i begyndelsen optræder John Erik dog som en gennemgående birolle, der besidder visse hverv såsom dyrepasser og advokat, indtil hans sande identitet afsløres. Da Michelle dør, udskrives John Erik på samme tid.

Sæson 4: John Erik optræder som en navnløs mand, der går igen som dyrepasser og feriegæst, men han nævnes dog også som en af Nikoline Fallesens elskere. Han er også den eneste gæst til hendes begravelse.

Sæson 5: John Erik optræder blandt andet som Tinas advokat, før hans idenitet afsløres, da Michelle tager til lægen, hvor han arbejder som sygeplejerske.

Sæson 6: Da Michelle ender på den lukkede, bliver John Erik også overflyttet dertil, og da han forsøger at forgribe sig på Michelle, bliver hun endelig opmærksom på hans livslange besættelse af hende. John Erik siger op, da Michelle bliver sat fri, og man ser ikke mere til ham resten af sæsonen.

Sæson 7: John Erik er blandt de mistænkte for mordet på Michelle og faktisk den eneste oplagte gerningsmand, indtil det viser sig at være Ole Henriksen.

Sæson 13: Man ser kort John Erik være på "besøg" hos Fru Svendsen.