JoJo Bims

Rolle

Berthas sokkedukke

Debut

Sequel 2

Optrædener

Tegneserie 100 - 102 - 115 - 117 - 178

Sequel 2 - Sequel 3 - The Finale

JoJo Bims er en lyserød kanin lavet ud af en sok, som Bertha bærer på sin ene hånd i troen på, at den er et levende væsen, der kan tale. JoJo Bims symboliserer Berthas mørke side, og den overtaler hende til at udføre onde gerninger, når hun konsulterer den. JoJo Bims er underlig nok i stand til at ændre ansigtsudtryk, selvom den ikke er et levende dyr.

Sæson 5: JoJo Bims præsenteres, da Bertha kidnapper Carsten og afslører, at hun vil være ham. Her viser det sig, at JoJo Bims forleder Bertha til at tænke dystre tanker, og at han tilmed er klogere end hende. Han æder tilmed Berthas samvittighed for at få fuld kontrol over hende.

Sæson 6: JoJo Bims bliver på Berthas hånd efter hun er blevet Carstens papbror, men forsvinder dog, da Carsten klæder sig ud som Bertha, hvilket får hende til at tro, at hun endelig er blevet til Carsten.

Sæson 10: JoJo Bims optræder kort i Sequel 3 og da Bertha forsøger at overtage Carstens plads igen, viser det sig, at Carsten har gemt JoJo Bims, som han kaster ud over en klippe, hvorefter Bertha følger efter ham. De to bliver forenet, og Bertha overlever, men ender med kun at blive et hoved på et ben med en arm. Alligevel overtager hun igen Carstens plads senere, og i fremtiden er det lykkedes for hende sammen med JoJo Bims