Junker Julie

Karaktertræk

Dum, forfængelig, billig

Rolle

Kaspers eks

Debut

Tegneserie 83: Junker Julie

Optrædener

Tegneserie 83 - 86 - 93 - 94 - 95 - 98 - 100 - 109

Spinoff 15

Eventyret

Sequel 2 - Sequel 3

Junker Julie er en af Kaspers kærester, som har gået på tur blandt hans venner, før hun finder frem til ham. Hun er ikke baseret på en virkelig person, men derimod de piger, der netop holder sig til de samme fyre indenfor samme sociale kreds. Hendes udseende er så uægte, som noget kan blive, og det skyldes, at hun ligeledes er en parodi på såkaldte Amagerpiger, der går så meget op i deres udseende, at de bliver grimme at se på. Oven i det er Junker Julie generelt bare dum og virker totalt blank, men hun smiler i det mindste og virker glad trods sin manglende forstand.

Sæson 1: Junker Julie nævnes i en samtale mellem Kasper og Sniffer Søren, hvor der hentydes til, at hendes bryster er uægte.

Sæson 5: Efter at have været sammen med Sniffer Søren finder Junker Julie sammen med Kasper og de to bliver nyforelskede og tror på, at de skal være sammen for evigt. Forholdet brister dog, da Junker Julie savner opmærksomhed, og hun vender derfor tilbage til Sniffer Søren, hvilket knuser Kaspers hjerte. Junker Julie får besynderligt nok job som model i Paris, men i lufthavnen dukker Kasper op og frier til hende. Da hun afviser ham går Kasper amok og skyder hende og Sniffer Søren.

Sæson 6: Junker Julie optræder et par gange, da Carsten og Morten kigger på billeder og tænker tilbage i tiden.

Sæson 8: Junker Julie optræder i et spinoff-nummer, hvor man ser, hvordan hun slog op med Sniffer Søren og fandt sammen med Kasper.

Sæson 10: Junker Julie optræder kort i Sequel 3.