Kasper Jensen

 

Karaktertræk

Fraværrende, selvisk, drengerøv, rebel, skødesløs

Rolle

Søn af Tina og Morten, Carsten og Christoffers bror

Debut

The prequel

Optrædener

Tegneserie 5 - 12 - 13 - 20 - 22 - 27 - 28 - 30 - 31 - 32 - 34 - 38 - 39 - 40 - 41 - 46 - 49 - 53 - 57 - 60 - 61 - 66 - 67 - 71 - 76 - 80 - 83 - 86 - 93 - 94 - 99 - 100 - 101 - 109 - 118 - 119 - 124 - 126 - 129 - 139 - 140 - 141 - 144 - 145 - 146 - 148 - 152 - 154 - 155 - 158 - 161 - 166 - 169 - 175 - 179 - 180

Spinoff 19

Special 4 - 7 - 12

Eventyret

The prequel - Sequel 1 - Sequel 2 - Sequel 3

Kasper er Tinas anden søn og deler far med Morten, der er hans storebror, mens Carsten og Christoffer er hans lillebrødre. Kasper lever dog sit eget liv uden den store kontakt til familien, som han generelt kun er sammen med, hvis han selv får noget ud af det. Kasper er ryger, og man kan altid overtale ham til tjenester ved at give ham et skod. Han er den eneste af Tinas sønner, der har kørekort, og derfor også den eneste, der kan låne hendes lada.

Det er uvist, hvad Kasper laver i sin hverdag, for han er kendetegnet ved ikke at være til stede, så ingen ved hvad han laver. Det vides dog, at han har ret suspekte bekendtskaber og en lidt løssluppen livsstil med druk og hor, hvilket fører til overensstemmelser med ordensmagten, ligesom Kasper har svært ved at besidde faste stillinger og kærester.

Sæson 1: Kasper har kun få optrædender i seriens første sæson, hvor han bliver single og ender med at flytte hjem til sin mor. Her ser man ham dog sjældent, men han har en række optrædener uden for skærmen, hvor folk hele tiden bryder ind på hans værelse, hvor han er i færd med noget mystisk. Kasper kører blandt andet Carsten til fængslet, så han kan besøge Morten, og så hjælper han senere Morten med at skille Store Svend fra Nørrebro ad vejen.

Sæson 2: Man ser mere til Kasper i sæson 2, hvor han blandt andet er med familien i Barcelona, hvor han dog tilbringer al tiden på et museum. Det er også Kasper, der får standset terrorangrebet på vej til Barcelona, da det viser sig, at han er ven med teorristen Abdul, som skylder ham en tjeneste. Han er dog ikke med ombord på flyet tilbage til Danmark, men han formår alligevel at komme hjem, hvor han senere sætter ild til sin mors bil uden rigtig at udvise anger over det. Det afsløres, at Kasper har et arbejde - dog uden man får at vide hvad han arbejder med, og så har han sex med Tinas nabo Fru Svendsen.

Sæson 3: Kasper er fraværrende i det meste af sæson 3, fordi han er blevet kæreste med Nikoline Fallesen, som han tager på en jordomrejse med. Han vender dog hjem for at deltage i AG's bryllup, da det viser sig, at hun skal giftes med Nikoline Fallesens far. Det viser sig også, at Kasper i forrige sæson gjorde Fru Svendsen gravid, og under AG's bryllup føder Fru Svendsen hans søn Jesus.

Sæson 4: I fjerde sæson er Kasper flyttet sammen med Nikoline Fallesen, men hun holder ham i kort snor og forhindrer ham i at leve frit, mens hun selv er løs på tråden og blandt andet er utro, fordi alle ifølge hende er utro. Da Kasper finder ud af det tæsker han Nikoline Fallesen ihjel, men han ender dog ikke med at blive anholdt. 

Sæson 5: Kasper får en ny kæreste kaldet Junker Julie, som han er nyforelsket i, lige indtil hun føler sig tilsidesat og slår op for i stedet at vende tilbage til sin eks, Sniffer Søren. Dette får Kasper til at gå psykisk ned, indtil Morten opfordrer ham til at fri til Junker Julie, inden hun rejser ud af landet. Kasper møder op i lufthavnen og frier til Junker Julie, men da hun afviser ham, går han amok og skyder hende samt mange andre, før han stikker af. I denne sæson dør Tina, og Kasper er desuden den eneste søn, der er ked af det, fordi han ikke længere kan få gratis smøger. Det afsløres også, at han og Junker Julie er på bistand, indtil han sendes i aktivitering.

Sæson 6: Efter Kastrup-massakren flygter Kasper, og han er derfor fraværrende det meste af sæsonen, men han vender dog tilbage, da han får sin ven til at tage imod straffen på hans vegne. Da familien rejser til Bornholm er Kasper den eneste der bliver hjemme, hvor han får til opgave at passe huset og dyrene, men da Tina, Carsten og Zindy vender hjem, er huset brændt ned og både Kasper og dyrene er forsvundet.

Sæson 7: Kasper overlevede branden i familiens hjem, men det viser sig også, at han stod bag den. Det bliver afsløret, at han solgte Pandora før branden, og at Rexy er hjemme hos ham, fordi han har købt en hund kaldet Louie som han vil avle på. Man ser ikke meget til Kasper, men sidst i sæsonen brænder hans eget hus ned, så han må flytte tilbage til Tina.

Sæson 8: Kasper er den eneste hovedperson, der optræder i sæson 8, hvor man ser ham sælge både Pandora, TV'et og computeren, mens han passer hus, ligesom han køber sin hund Louie.

Sæson 9: I sæson 9 har Kasper fået en mindre designændring. Han har også fundet en kæreste, som hedder Cita, og de to bor hos Tina, men man ser dog ikke så meget til dem. Kasper sætter blandt andet ild til Mortens Pokémon-samling, ligesom han slipper Christoffers skildpadder fri. Da hans hund Louie dræber Carstens chinchille, får han den ligeledes skudt. Da familien skal en tur til Samsø falder Kasper og brækker benet, så han ikke kan tage med og må blive hjemme.

Sæson 10: Sæson 10 starter med at Kasper og Cita flytter væk fra Tina. Kasper får arbejde som gadelygtepæreskifter, men mister dette, da han heller vil hænge ud med sin ven Jøde Jan. Kasper bliver desuden single, da han slår op med Cita, efter hun er blevet politielev, og Kasper og Jøde Jan vælger da at afreagere på samfundet ved at begå et røver i Føtex, hvor Carsten er på arbejde. Cita og Anna Pihl møder op, og Kasper skyder Cita, der i forvejn har skudt Carsten, hvorefter Anna Pihl skyder Kasper. Sæsonen slutter med uvished om, hvem der døde, men i The Finale afsløres det, at Kasper er død, og han bliver dermed udskrevet som den første hovedperson.