Malte

Karaktertræk

Tilbageholden, underdanig

Rolle

Mias kæreste

Debut

Tegneserie 51 - 52 - 53 - 109 - 169 - 170

Spinoff 1 - 2

The prequel - Sequel 3

Optrædener

The prequel - Sequel 1

Malte er Mias kæreste, og selvom det er ham, der i sin tid ville have fat i hende, så er han endt med at komme under tøflen og bliver kommanderet rundt med af Mia. Da Mia dør er han den eneste, der formår at opklare, at hun er blevet dræbt i Tinas hus, så på egen hånd opsøger han familien, men ender selv med at blive myrdet. Han bliver herefter til at spøgelse sammen med Mia og Freja, men det er uvist, hvad der blev gjort med hans lig.

Sæson 1: Malte har kun få optrædener i seriens første sæson. Han er Mias vedhæng til Carstens fætter-kusinefest i The Prequel og i Sequel 1 ser man ham se fjernsyn uden at sørge over at Mia er forsvundet.

Sæson 3: Efter mere end et år lykkes det endelig for Malte at få opklaret mordet på Mia. Han opsøger derfor familien for at konfrontere dem, men bliver i den anledning dræbt af Morten, hvorefter han genopstår som et spøgelse og slutter sig til Mia og Freja. De tre bliver senere fordrevet af clairvoyanten, der viser dem frem til den anden side.

Sæson 6: Malte har en kort optræden, da Morten og Carsten kigger i et fotoalbum og mindes gamle dage.

Sæson 8: Malte optræder i et par spinoff-numre, hvor man ser ham møde Mia og desuden rejser med hende til Jerusalem.

Sæson 10: Malte har en optræden i Sequel 3 og senere bryder han, Mia og Freja fri fra den anden side for at få hævn over Tina, Carsten og Morten. Christoffer får dem dog endegyldigt fordrevet ved at sende dem til en anden dimension.