Mia

Karaktertræk

Geni, succesfuld, ydmyg

Rolle

Kusine til Carsten og Christoffer

Debut

The prequel

Optrædener

Tegneserie 12 - 20 - 51 - 52 - 53 - 109 - 169 - 170

Spinoff 1 - 2 - 3

Eventyret

The prequel - Sequel 1 - Sequel 3

Mia er Frejas storesøster og kusine til Carsten og Christoffer, hvis far er Mia og Frejas mors bror. Mia er kendetegnet ved at være superklog, hvilket har gjort, at Freja føler sig overset, fordi hun ikke kan måle sig med Mia. Mia er kæreste med Malte, og hun har livet foran hende, indtil hun bliver dræbt af Tina for derefter at blive til et spøgelse, der begynder at hjemsøge hendes hus.

Sæson 1: Mia er Carstens yndlingskusine og bliver inviteret med til hans fætter-kusinefest som en af de første. Her bliver det hurtigt gjort klart, at hun er overdrevet klog, og at Freja hader hende for det. Senere vender Mia hjem fra en tur til Jerusalem og er fuldkommen forandret, uden man ved hvorfor. Man finder heller aldrig ud af det, for da Tina ikke kan kende hende, ender hun med at skyde hende. Mias lig bliver herefter skilt af vejen, men hendes ånd fastplanter sig i huset, hvor hun senere får selskab af Freja. De to er dog i stand til at forlade huset, da de senere er med til Tinas bryllup. Christoffer er som den eneste i stand til at se Mia og Freja.

Sæson 3: Efter Malte er blevet slået ihjel af Morten og også blevet til et spøgelse, begynder han, Mia og Freja at hjemsøge familiens hus i håbet om at blive fordrevet, så de kan finde fred. Clairvoyanten sender dem hen på den anden side, men det er dog ikke et rart sted.

Sæson 6: Mia har et par optrædener, da Morten og Carsten kigger i et fotoalbum og mindes gamle dage.

Sæson 8: Mia optræder i et par spinoff-numre, hvor man blandt andet ser hende møde Malte, ligesom det afsløres, at hun endte ud i prostitution under sin rejse til Jerusalem.

Sæson 10: Mia har en optræden i Sequel 3 og senere bryder hende, Freja og Malte fri fra den anden side for at få hævn over Tina, Carsten og Morten. Christoffer får dem dog endegyldigt fordrevet ved at sende dem til en anden dimension.