Michelle

Karaktertræk

Positiv, uheldig, klog

Rolle

Tinas niece og kusine til Morten, Kasper, Carsten og Christoffer

Debut

Tegneserie 42 - 43 - 45 - 49 - 54 - 55 - 56 - 57 - 60 - 68 - 72 - 89 - 94 - 95 - 98 - 100 - 101 - 106 - 108 - 112 - 119 - 120 - 121 - 125 - 131 - 132 - 133 - 136

Spinoff 9

Special 5 - 6

The prequel - Sequel 2 - Sequel 3

Optrædener

The prequel

Michelle er den ældste datter af Sanne, der er søster til Tina. Det er Michelles lillesøster. Michelle levede i begyndelsen et normalt liv med sin kæreste uden for serien, men efter tabet af ham gennemgik hun nogle af de største forandringer hos en karakter i serien og blev en gennemgående person med faste optrædener, men generelt har hendes medvirken været præget af op og nedture.

Sæson 1: Michelle er kun med i The Prequel, hvor hun med sin kæreste Kristian kommer for sent til Carstens fest, fordi hun har været ude for en ulykke, men trods det er humøret højt. Det bliver afsløret, at Kristian er Mortens gamle skolekammerat.

Sæson 3: Da Cille rejser væk med Big Ben dukker Michelle pludselig op. Hun ligner et vrag, og det viser sig at hun er blevet single og har brug for et sted at bo. Hun flytter ind hos familien, hvor hun lever en ussel tilværelse, indtil hun vinder en makeover og bliver transformeret om til en yndig og klog pige. Hun deltager herefter i Hvem vi være millionær og er også med til AGs bryllup.

Sæson 4: I sæson 4 har Michelle gennemgået store transformationer og er blevet en hot babe med høj intellekt. Hun er flyttet ind på Mensa, hvor hun blandt andet underviser kloge mennesker. Det er Michelle der opklarer, at Big Ben er Bobbys sande morder, og så er hun med til Tinas bryllup.

Sæson 5: Michelle bor stadig på Mensa, og hun virker ret ligeglad, da Cille vender tilbage. Michelle danner underligt nok et venskab med Kaspers dumme kæreste Junker Julie, og så forelsker hun sig tilmed i hendes eks Sniffer Søren, som hun finder sammen med. Sniffer Søren dumper dog Michelle og finder sammen med Junker Julie igen, men Michelle er forinden blevet gravid og er derfor ved at gå i fysisk forfald.

Sæson 6: Michelle ender på den lukkede, da man tror, at hun er sindsyg, selvom hun bare er gravid. På anstalten møder hun sin mors bekendte John Erik, der viser sig at være besat af hende. Morten og Carsten forsøger at befri Michelle, men hun løslades dog og vender tilbage til Mensa, hvor hun lider under graviditeten, der varer ved hele sæsonen, indtil hun tager med familien til Bornholm, hvor hun føder en søn.

Sæson 7: Michelle navngiver sin søn Gorm og efter hans fødsel vender hun tilbage til at være en smuk og klog babe. Da posten som statsminister bliver ledig, vælger Michelle at stille op, men det samme gør Cille, og de to søstre må kæmpe om posten. Michelle ender med at vinde, men kort efter bliver hun udsat for et attentat og bliver dræbt for åben skærm. Det viser sig, at morderen var Ole Henriksen, der var vred over, at han ikke kunne gøre andre af sine kunder lige så perfekt som Michelle.

Sæson 8: I et spinoff-nummer ser man, at Michelle blev et vrag, fordi hun ved et uheld var skyld i sin kæreste Kristians død.

Sæson 10: Michelle har en rolle i Sequel 3, hfor hun hjælper Carsten og Morten med at forstå konceptet bag tidsrejser.