Nikoline Fallesen

Karaktertræk

Blank, bedrevidende, tungnem

Rolle

Kaspers eks

Debut

Tegneserie 46: Problembarnet

Optrædener

Tegneserie 46 - 59 - 57 - 60 - 71 - 76 - 110

Spinoff 10 - 16

Special 7

Eventyret

Sequel 2

Nikoline Fallesen er baseret på en rigtig pige med samme navn, der gjorde sig bemærket i en Facebook-tråd, da hun proklamerede, at alle er utro mindst en gang i løbet af deres liv. Hun var en meget ung pige uden kendskab til voksenlivet, og hun blev inspirationen til karakteren, hvis catchphrase netop er "ej men alle er jo utro". I serien spiller Nikoline Fallesen Kaspers kæreste, der samtidig er datter af SKAT, og hun er generelt skildret som en dum blondine, der går op i sit udseende, fordi hun ikke har andet at lave.

Sæson 3: Nikoline Fallesen bliver præsenteret på spontan vis, da Tina kontakter Kasper for at fortælle, at han skal være far. Kasper fortæller, at han er på vej ud på en jordomrejse med sin nye kæreste: Niklone Fallesen, og man ser efterfølgende de to på feres ferie, hvor de ser på dyr. Senere vender de dog hjem, så de kan være med til AG's bryllup, idet hun skal giftes med Nikoline Fallesens far. Nikoline Fallesen er derfor brudepige og skaber en scene i kirken, da hun for første gang påstår, at alle er utro.

Sæson 4: I sæson 4 er Nikoline Fallasen en af de personer, der har fået en designændring. Selvom hun kun er 14 år er hun flyttet sammen med Kasper, men hun holder ham i kort snor og kontrollerer ham, mens hun selv er løs på tråden. Det viser sig nemlig, at hun er Kasper utro, fordi hun mener at alle er utro, men Kasper straffer hende ved simpelthen at tæve hende ihjel, uden at han kommer i fængsel for det.

Sæson 5: Det viser sig, at Nikoline Fallesen er endt i helvedet, hvor hun regerer dette sammen med Folmer. Da Tina dør og kommer i helvedet overtager hun dog tronen fra Nikoline Fallesen.

Sæson 6: Nikoline Fallesen har en kort optræden, da Morten og Carsten tænker på, hvordan det ville have været, hvis hende og Junker Julie havde mødtes.

Sæson 8: Nikoline Fallesen har et par optrædener i sæson 8, hvor man først ser hende på jordomrejse med Kasper, mens man senere ser hende i helvedet, da Gustav sendes dertil for at overtage ledelsen.