Ole Henriksen

Karaktertræk

Overfladisk, berømt, fimset

Rolle

Kosmetiker

Debut

Tegneserie 25: Youtube

Optrædener

Tegneserie 25 - 55 - 67 - 134

Ole Henriksen er baseret på den rigtige Ole Henriksen og hans personlighed er derefter. Han arbejder med de rige og kendte i Hollywood, hvor han hjælper folk med at pleje deres krop og sjæl. Ole Henriksen har en tryllestav, der kan forvandle vrag til skønhed, og så har han også en mørk side på trods af den evigt smilende facade.

Sæson 2: Ole Henriksen har en kort rolle i sæson 2, hvor han ser Morten og Carstens Youtube-video, men det bliver ikke forklaret, at det er ham - kun med hans signatur-sætning "I love it".

Sæson 3: Det er Ole Henriksen, der står for Michelles makeover og med sin tryllestav forvandler han hende til en yndig og klog pige.

Sæson 4: Carsten møder Ole Henriksen i Hollywood, som ændrer på hans livsstil. Da Carsten vender hjem til Danmark deltager han blandt andet i et velværekursus hos Ole Henriksen, men det viser sig at han skal betale, fodi han ikke længere er berømt.

Sæson 7: Det viser sig, at Ole Henriksen slog Michelle ihjel fordi hun var hans mesterværk og alle ville blive som hende. Han idømmes herefter fængsel.