O’Malley

Rolle

Tinas kat

Debut

The Prequel

Optrædener

Tegneserie 12 - 13 - 17 - 20 - 22 - 52 - 81

The Prequel - Sequel 1

O'Malley er Tinas kat og baseret på den virkelige O'Malley, men designet er dog inspireret af Garfield - hvilket gør det muligt for O'Malley at stå på to ben. Man ser ikke meget til O'Malley, fordi han for det meste ligger og sover. Han optræder derfor mest som et baggrundselement, og hans tilstedeværelse bliver sjældent sat i fokus.

Sæson 1: O'Malley præsenteres i The Prequel sammen med hunden Rexy. Senere ser man ham mest ligge og sove, men han er dog vidne til mordet på Mia, ligesom han er med til Tinas bryllup. O'Malleys største rolle er som katten i tønden til fastelavn.

Sæson 2: O'Malley har kun én optræden i sæson 2, hvilket er da Tina kaster ham ud af køleskabet i søgningen efter sine smøger.

Sæson 3: O'Malley har også kun én optræden i sæson 3, hvor han bliver brugt som et flyvende objekt, da Mia, Freja og Malte spøger i huset.

Sæson 5: Efter man ikke har set O'Malley siden sæson 3, bliver han fundet død ved sin madskål, og Tina vælger kort efter at købe en papegøje som erstatning.