Præsten

Karaktertræk

Religiøs, udtryksløs, fattet

Rolle

Præst

Debut

The Prequel

Optrædener

Tegneserie 20 - 40 - 41 - 60 - 76 - 79 - 80

Spinoff 13

The Prequel - Sequel 2

Den navnløse præst er tilknyttet seriens kirke, hvor hun varetager alle de religiøse opgaver som vielser og begravelser. Hun oplever lidt af hvert, men har altid det samme monotone udtryk, fordi hun faktisk er en parodi på, hvor kedeligt det er at være i kirke - altså er hun selv træt af at arbejde der.

Sæson 1: Det er præsten der døber Tinas børn i The Prequel, og her kommer hendes kristne tilgang til livet til udtryk, da hun stiller spørgsmålstegn med Tinas livsstil. Sidst i sæsonen er det hende, der skulle have viet Tina og Store Svend fra Nørrebro, da Tina bliver forladt ved alteret.

Sæson 2: Præsten er kun med i sidste nummer, hvor hun vier Cille og Big Ben.

Sæson 3: præsten mistænkes for mordet på Bobby, men viser sig at være uskyldig, selvom hun dog har et andet lig liggende i sit skab. Senere vier hun AG og SKAT, og så er hun med til Jesus' fødsel.

Sæson 4: I fjerde sæson står præsten for Nikoline Fallesens begravelse, men fordi hun har været utro, bliver hun sendt til helvedet. Præsten står senere for Tinas andet bryllyp med Store Svend fra Nørrebro, som igen bliver forpurret af Morten, og da Tine uden videre kan komme sig og begynder at tænke på at finde en ny mand, får præsten nok og skyder sig selv, hvilket ingen dog tager sig af.

Sæson 5: I sæson 5 afsløres det, at præsten er kommet i helvedet, mens hendes embede er blevet overtaget af Bamse.

Sæson 8: Præsten optræder i et spinoff-nummer, hvor man ser hende arbejde i skriftestolen.