Rexy 2

Rolle

Tinas hund

Debut

Tegneserie 54: Rexy

Optrædener

Tegneserie 54 - 59 - 60 - 84 - 92

Spinoff 16

Sequel 2

Rexy 2 er en erstatning for den første Rexy, som Tina køber, da hun finde rud af, at hun er død. Den nye Rexy er dog en han, og de to er langt fra samme race, men hun får alligevel overbevist Carsten om, at det er den samme hund. Da den rigtige Rexy vender hjem skaber det forvirring, men familien vælger at beholde begge hunde, der med tiden får hvalpe.

Sæson 3: Efter man ikke har set Rexy i en hel sæson finder Tina ud af at hun er blevet skudt. For at Carsten ikke skal finde ud af noget køber hun derfor en ny hund kaldet Rexy, som er en lille chihuahua. Den nye Rexy er både med til AG's bryllup og Jesus' fødsel.

Sæson 5: Da den rigtige Rexy vender hjem, kan ingen se forskel på de to Rexyer og det besluttes derfor, at familien skal beholde dem begge. Da Carsten generer den nye Rexy, vælger den dog at angribe ham og bide ham i fingeren. Eftersom arrige hunde skal aflives ifølge dansk lovgivning, så bliver den nye Rexy aflivet. Senere afsløres det dog, at de to Rexyer har parret, eftersom den rigtige Rexy føder tre hvalpe.

Sæson 8: I et spinoff-nummer ser man Rexy 2 ankomme til helvedet efter at være blevet aflivet.