Rexy

Rolle

Tinas hund

Debut

The Prequel

Optrædener

Tegneserie 9 - 10 - 12 - 20 - 84 - 92 - 94 - 98 - 100 - 112 - 124 - 129 - 140 - 141 - 142

Spinoff 19

Eventyret

The Prequel - Sequel 1 - Sequel 2

Rexy er Tinas hund og er baseret på den virkelige Rexy, der levede mens serien begyndte, men som endte med at blive kørt ned. I serien render Rexy rundt i huset, hvor hun lader til at leve uden den store opmærksomhed. Hun er generelt en rolig, hund man kan af en eller anden grund ikke lide Morten, som hun jævnligt overfalder.

Sæson 1: Man ser første gang Rexy i The Prequel, hvor hun præsenteres sammen med familiens kat O'Malley. Senere har hun små optrædender, hvor hun overfalder Morten - blandt andet da han prøver at få hende til at dræbe Tina i Sequel 1. Hun er også med til Tinas bryllup.

Sæson 3: Efter man ikke har set Rexy i en hel sæson finder Tina ud af at hun er blevet skudt. For at Carsten ikke skal finde ud af noget køber hun derfor en ny hund kaldet Rexy.

Sæson 5: I sæson 5 vender Rexy hjem til alles store overraskelse, men da der allerede er en ny Rexy i familien, bliver det besluttet at beholde dem begge. Den nye Rexy bider dog Carsten og skal aflives, men fordi Carsten ikke kan se forskel på de to hunde, så må aflivningen ske ud fra tilfædighederne. Det er heldigvis den rigtige Rexy, der dør, men senere viser det sig, at hun er gravid, og hun føder 3 vanskabte hvalpe kaldet Dixy, Fixy og Kixy.

Sæson 6: Man ser kort Rexy have det elendigt som mor til tre hvalpe, og da familien vender hjem fra Bornholm og ser at huset er brændt, er både Rexy og hvalpene væk.

Sæson 7: Det viser sig, at Tina solgte hvalpene før familien tog til Bornholm, og at Kasper tog Rexy hjem til sig selv, før huset brændte ned. Rexy bor derfor hos Kasper hele sæsonen, hvor hun er sammen med hans hund Louie. Sidst i sæsonen brænder Kaspers hus ned, men Rexy og Louie reddes ud af Morten.

Sæson 8: Rexy optræder i et spinoff-nummer, hvor man blandt andet ser Kasper købe Louie.

Sæson 9: I sæson 9 viser det sig, at Rexy er død og derefter er kommet i Himlen, hvor hun venter på at Tina skal dø.