Sanne

Karaktertræk

Ligeglad, grinende, temperamentsfuld, gavflabet

Rolle

Tinas søster og Morten, Kasper, Carsten og Christoffers moster

Debut

Tegneserie 74: Hvor er Cille?

Optrædener

Tegneserie 74 - 80 - 88 - 89 - 91 - 93 - 94 - 110 - 135 - 145 - 154 - 1459 - 160

Eventyret

Sequel 2

Sanne er Tinas storesøster og mor til Michelle og Cille. Hun er baseret på den rigtige Sanne, der ligesom Sanne i serien har et karakteristisk grin. I serien griner Sanne generelt, hver gang man ser hende, men til gengæld smiler hun sjældent. Hun virker temmelig ligeglad med alt og har et hadforhold til Tina, men det har hun sådan set med mange andre kvinder i serien såsom Birgit Falk, hvis datter ligner Cille, og hendes eksmands kæreste Ivy, som hun har fatshaming battles med.

Sæson 4: Selvom Michelle og Cille længe har optrådt i serien, og Cille sågar blev gift i sæson 2, så ser man først Sanne i sæson 4, efter der tidligere har været referencer til hende. Man møder første gang Sanne, da Birgit Falk møder op på hendes dørtrin i søgningen efter Cille i programmet Sporløs, og senere er hun også med til Tinas bryllup, hvor hun har et verbalt opgør med Birgit Falk.

Sæson 5: Birgit Falk møder igen Sanne i Sporløs, da hun er på udkig efter Birgit Falk, og der bliver det til en fysisk konfrontation, da Sanne slår Birgit Falk. Da Tina dør er Sanne overlykkelig, men det viser sig dog, at hun skal arve Tinas dårlige ryg. Senere er Carsten på besøg hos Cille, der bor hos Sanne og så afsløres det også, at hun er buschauffør.

Sæson 6: Sanne har endnu et opgør med Birgit Falk i Fakta.

Sæson 7: Efter Michelles død prøver Morten at finde et nyt hjem til Gorm og spørger Sanne om hun vil adoptere ham, men hun afslår.

Sæson 9: Da Sannes og Tinas far dør, viser det sig, at han faktisk ikke er Tinas rigtige far, hvilket Sanne havde kendskab til men alligevel ikke fortalte Tina, der efterfølgende opsøger sin rigtige far for blot at finde ud af, at også han er død. Sanne er med til Tinas bryllup og er også med til hende og Tinas mosters sølvbryllup på Samsø.