SKAT

Karaktertræk

Påtrængende, opsøgende, grisk

Rolle

Skattevæsnet

Debut

Tegneserie 8: Den udstødte

Optrædener

Tegneserie 8 - 44 - 57 - 60

SKAT er en personificering af skattevæsnet, og han optræder derfor mest på Tinas dørtrin, hvor han ivrigt forsøger at få penge ud af hende. Han er desuden far til Nikoline Fallesen og AG's eksmand. Hans rigtige navn er Bill Ibrahim Fallesen, og navnet Bill er hentet fra det engelske ord for "regning".

Sæson 1: SKAT bliver præsenteret, da han dukker op for at rykke Tina for manglende betalinger, men må gå tomhændet hjem, idet han i stedet serverer ham en række undskyldninger.

Sæson 3: SKAT vender tilbage i sæson 3, hvor han igen kommer for at kræve penge af Tina, men Carsten ender med at tage hendes plads og får overbevist SKAT om, at han ikke kan betale. Senere viser det sig, at AG er blevet forlovet med Tina, og at Kasper tilmed er kæreste med hans datter, Nikoline Fallesen. AG og SKAT bliver gift, og under deres bryllup føder Fru Svendsen Kaspers søn Jesus.

Sæson 4: I fjerde sæson fortæller AG at hun og SKAT skal skilles, efter at hans datter er død. Man hører herefter ikke mere til ham.