Sniffer Søren

Karaktertræk

Drengerøv, badboy

Rolle

Kaspers ven

Debut

Sequel 1

Optrædener

Tegneserie 95 - 98 - 100

Spinoff 15

Sequel 1 - Sequel 3

Sniffer Søren er en af Kaspers venner og faktisk den første man ser. Som hans navn antyder er han en tvivlsom type, hvilket hans forbindelse til Kasper også bekræfter. Han er portrætteret som en stereotyp badboy med blond hår og solbrun hud, men han er ikke baseret på nogen virkelig person.

Sæson 1: Sniffer Søren bliver introduceret i Sequel 1, hvor han møder Kasper ved fængslet. De to taler blandt andet om en kapring af metroen og nævner Junker Julie, der senere bliver Kaspers kæreste.

Sæson 5: Sniffer Søren vender tilbage i sæson 5, hvor det afsløres, at han har været sammen med Junker Julie, men hun har slået op og har fundet sammen med Kasper i stedet. Junker Julie holder dog kontakten til Sniffer Søren og introducerer ham blandt andet for Michelle, der finder sammen med ham. Da Junker Julie skrotter Kasper går hun dog tilbage til Sniffer Søren, og sammen planlægger de at rejse til Paris. I lufthavnen bliver de dog begge skudt og dræbt af Kasper. Forinden har Sniffer Søren gjort Michelle gravid.

Sæson 6: Michelle føder Sniffer Sørens søn, der får navnet Gorm.

Sæson 8: I et spinoff-nummer ser man, hvordan Junker Julie slog op med Sniffer Søren og fandt sammen med Kasper.

Sæson 10: Sniffer Søren optræder kort i Sequel 3.