Tove

Karaktertræk

Personlighedsforstyrret, barnlig, teenageagtig

Rolle

Søren Ryges datter

Debut

Tegneserie 105: Tove

Optrædener

Tegneserie 105 - 115 - 123 - 128 - 132 - 139 - 140

Spinoff 20

Sequel 3 - The Finale

Tove er Søren Ryges datter og bliver dermed Tinas papdatter, da de to bliver kærester. Tove er en lille pige med et barnligt sind foran sin familie, men udvikler sig til en snerpet teenager, hver gang hun er sammen med sin veninde Kis. Tove er ikke baseret på nogen rigtig pige, men hendes personlighedsforstyrrelse er inspireret af Tinas tidligere papdatter, der netop var en lille pige, der ændrede karakter, når hun var sammen med sin veninde, og Toves catch phrase med at hun ikke kan foretage sig noget med sine nye falske negle er faktisk også hentet fra hende.

Sæson 6: Tove bliver præsenteret som Søren Ryges lille datter, som også er Berthas halvsøster. Med det samme man møder hende, bliver man gjort opmærksom på hendes tendens til at skifte fra barn til teenager, fordi hun føler behov for at påtage sig en voksenfacade, når hun skal være sammen med sin veninde Kis, mens hun opfører sig som et normalt barn foran sin familie.

Sæson 7: Efter Søren Ryges død skal Tove have et nyt hjem, og selvom Tina bliver spurgt, så er det Asis og Asir, der ender med at adoptere hende. De har dog så svært ved at håndtere Tove, at de beslutter sig for at vende hjem til Irak, så hun kan blive genopdraget.

Sæson 8: Tove optræder i et spinoff-nummer, hvor man ser hende og Kis i toget.

Sæson 10: Tove optræder kort i Sequel 3 og The Finale.